AANBOD


GEZIN & NEWBORN

€185,-
Geen standaard geposeerde fotoshoot.
Gewoon hartstikke relaxed.

Samen met je gezin op de foto is natuurlijk leuk maar boven alles enorm waardevol. Geen geposeerd gedoe, lekker bij jullie thuis of op locatie duurt ongeveer een uur, soms wat langer als het tussendoor regent, ik denk dat ik nog meer moois kan fotograferen of als de kleine toch echt even verdrietig is. Voor sessies thuis gaan we het hele huis door, om zo alle mooie plekken te benutten. Voor sessies op locatie kiezen we een mooie plek uit. Ik hou het zo natuurlijk mogelijk, lekker vrij maar vooral ook lekker relaxed en gezellig. Samen knuffelen, een beetje pesten. Door de plassen stampen, kietelen. Sandwich faces en de slappe lach. Momenten om te bewaren, om vast te laten leggen. 


DAY IN THE LIFE

€499,-
NIETS GEPOSEERD
GEWOON ECHT.

Ik breng ongeveer vier uur met jullie gezin door om momenten van jullie dagelijks leven vast te leggen. Een day in the life is een documentaire sessie. Ik kom langs op een moment in jullie leven die je je zou willen herinneren, om foto’s te maken die echt belangrijk voor je zijn.
reiskosten 0,25 per km.

Deze speciale sessie vindt plaats bij jullie thuis, op een mooie locatie of op de camping.. och maar net waar jullie die dag zijn ;). We zullen een aantal uren samen doorbrengen en ik zal alle liefde, grillig -en gekkigheid vastleggen die in jullie dagelijkse leven bestaat. Deze sessies hebben als doel te laten zien hoe het werkelijk is. Hé en jullie mogen alles doen wat jullie normaal doen en wat jullie leuk vinden om te doen.  Een gewone dag heeft zoveel kleine momenten die de moeite waard zijn om te onthouden. De manier waarop je allerkleinsten zich aan je been vastklampen, hoe ze hun collectie speelgoed en knuffels mee sjouwen of hun hoofd op je borst leggen, jullie die onder het bed kijken of er monsters zijn, behoort binnenkort tot het verleden, dus laten we deze momenten documenteren voordat ze verdwijnen. 


LOVESHOOT

€165,-
Geen standaard geposeerde fotoshoot.
Gewoon hartstikke relaxed.

Je hebt geen speciale reden nodig voor mooie foto’s van jezelf te laten maken, maar de liefde is wel een top reden natuurlijk of je nu 1 of 20 jaar samen bent. Geen geposeerd gedoe, lekker bij jullie thuis of op locatie, de shoot duurt ongeveer een uur soms wat langer als het tussendoor regent, ik denk dat ik nog meer moois kan fotograferen.


PORTRETTEN

€145,-
TIJD VOOR JEZELF!

Ik ben altijd in voor shoots waar we onze creativiteit in kwijt kunnen! Foto’s waar je trots op kunt zijn. Ik krijg dan ook vaak de reactie “ben ik dit?! Wauw!” Ja! Je mag trots zijn op wie je bent. Deze shoots zijn dan ook een boost voor je zelfvertrouwen.

Ik hoor altijd graag van te voren wat voor soort shoot je graag zou willen en denk graag met je mee.
Zo komen we altijd tot een mooi eindresultaat!


ONDERNEMERSSHOOT

EEN BOOST VOOR JE BEDRIJF

op maat

We weten allemaal hoe belangrijk het is om te laten zien wie het gezicht achter het bedrijf is.
Ik krijg dan ook veel aanvragen van ondernemers die graag nieuwe foto’s voor hun website/instagram willen.
Dit zijn altijd zulke leuke shoots! Ik vind het belangrijk dat je persoonlijkheid naar voren komt in de foto. Daarom begin ik de shoot vaak gezellig met een kop koffie, want ik leer je graag kennen! 

Prijzen zijn per uur (zolang duren de shoots ongeveer) uitgezonderd een day in the life sessie. Tareiven zijn inclusief btw en exclusief reiskosten €0.25 per kilometer


BRUILOFTEN


Recht-door-zee-pakket.

Trouwreportages zijn ALL-IN:

• BTW
• Trouwalbum 
• Grote preview binnen een week
• Online galerij met de foto’s op hoge resolutie
• Een boel foto’s, ja een heleboel.
• Reiskosten in NL
• 15% korting op een Verlovingsshoot

ZOALS HET ECHT WAS.

Ik kies er dan ook voor om mij te concentreren op de intimiteit, de connectie. Dat doe ik door mijn combinatie van documentaire en lifestyle fotografie. Mijn werk word niet gedreven door thema’s of rages. Ik ben altijd opzoek naar de momenten tussen de grote momenten. Al deze kleine momenten maken het verhaal levendig. Ik fotografeer mensen die mensen zijn, gewoon zoals ze zelf zijn.. luid, stil, wild, verlegen, avontuurlijk, gereserveerd. Ik hou het simpel, zoals alle goede dingen in het leven.