DAY IN THE LIFE GRONINGENITS FAMILY TIME!
NIETS GEPOSEERD
GEWOON ECHT.

Deze speciale sessie vindt plaats bij jullie thuis, op een mooie locatie of op de camping.. och maar net waar jullie die dag zijn ;). We zullen een aantal uren samen doorbrengen en ik zal alle liefde, grillig -en gekkigheid vastleggen die in jullie dagelijkse leven bestaat. Deze sessies hebben als doel te laten zien hoe het werkelijk is. Hé en jullie mogen alles doen wat jullie normaal doen en wat jullie leuk vinden om te doen.  Een gewone dag heeft zoveel kleine momenten die de moeite waard zijn om te onthouden. De manier waarop je allerkleinsten zich aan je been vastklampen, hoe ze hun collectie speelgoed en knuffels mee sjouwen of hun hoofd op je borst leggen, jullie die onder het bed kijken of er monsters zijn, behoort binnenkort tot het verleden, dus laten we deze momenten documenteren voordat ze verdwijnen. 

TOFFE FOTO’S

DAAR WIL IK MEER VAN ZIEN!

PRIJS & INFO

Alles sessies zijn inclusief digitale foto’s, bij een day in the life sessie zijn het er ten minste 100. De prijzen zijn inclusief btw en exclusief reiskosten €0,25 per km.

DAY THE LIFE.
499
  • Ik breng ongeveer vier uur met jullie gezin door om momenten van jullie dagelijks leven vast te leggen. Een day in the life is een documentaire sessie. Ik kom langs op een moment in jullie leven die je je zou willen herinneren, om foto’s te maken die echt belangrijk voor je zijn..
AANVULLING.
55
  • Als aanvulling op het basispakket
  • Fotoboek 21×21AWARD WINNEND GEZINSDOCUMENTAIRE FOTOGRAAF (DAY IN THE LIFE). Als fotograaf ben ik natuurlijk ontzettend trots op deze awards.

Hoe ’t werkt.

01. VOOR

Stuur mij een berichtje. ik laat jullie weten of ik beschikbaar ben.

Kennismaken. jullie kunnen mij vragen stellen, mij leren kennen en ik jullie!

Boeken. om jullie datum vast te leggen in mijn agenda stuur ik een aanbetaling.

Geboekt. Ik stuur jullie een factuur die simpel via ideal te betalen is. In de tussentijd kunnen jullie mij alle vragen appen die jullie hebben

02. TIJDENS

Wat je aandoet. Om jullie op een eerlijke manier vast te leggen, doe je gewoon kleding aan zoals je altijd zou doen. lichte kleding en aarde tinten, voor lichte foto’s en donkere kleding voor wat meer moody foto’s

Let kids be kids. Hoe mooi is het om je kinderen te laten zien dat je waarde hecht aan de foto’s waarop ze zichzelf zijn, gewoon prachtig zoals ze zijn. Hoe ze op de foto komen is zo mooi verschillend per kind en leeftijd. Laat momenten gerust gebeuren, maar ze moeten absoluut niet persé lachen van mij naar de camera 

Ik doe lekker comfy kleding aan en doe m’n schoenen uit. Zo kan ik lekker over de vloeren kruipen en rollen, in het gras liggen en boven op je stoelen en bank gaan staan 😉

Al het echte leven is welkom. echt! Tanden poetsen, baddertijd, slaaptijd, lunch, flesjes, wakker worden, chillen. Dit zijn DÉ momenten waar HÉT gebeurd.

03. NA

Preview. Jullie krijgen een uitgebreide preview binnen een week.

Galerij. 
Ik stuur jullie tussen de 3-5 weken na jullie reportage alle bewerkte foto’s toe. Het zijn er altijd een boel. ‘als in, jemig Ka wat een boel foto’s!’ 

Nieuwsgierigheid. Ik kan niet wachten om te horen wat jullie er van vinden. Ik check maar zo’n tien keer per minuut of ik al een berichtje terug heb. Ik gooi zoveel liefde erin en hoop dat jullie er net zo blij mee zijn als ik!

Album. 
Jullie hebben de galerij ontvangen en kunnen beginnen met het uitkiezen van jullie favorieten. Ik stuur een mail met alle info hier over. Ook kan ik het album voor jullie samenstellen, dan weet je dat 😀

Gezinsfotograaf Groningen.

Ik ben day in the life fotograaf in Groningen