LIFESTYLE & DOCU AWARDS

Top 10 familie fotojournalist (day in the life) Nederland 2020.
Top 50 familie fotojournalist (day in the life) wereldwijd 2020.
Top 15 Lifestyle fotograaf wereldwijd 2020.
Nummer 1 Lifestyle fotograaf Nederland 2020.


Ik fotografeer vanuit m’n gevoel en hart maar fotografie is ook echt een ambacht met allerlei facetten die je moet beheersen. Je bent nooit uitgeleerd en dat is de reden waarom ik workshops volg, meedoe aan fotoraces, samenwerk en meedoe aan wedstrijden. 

Ik fotografeer niet voor een award, ik maak nooit een foto en denk, ja ik zal hem zo en zo maken want dan heb ik een grote kans op een award, nee. Door te anticiperen en het vastleggen van een moment met alle kennis en de blik op de wereld die ik heb, ontstaat een award winnende foto. Fotografie is onderhevig aan de ambachtsregels, kennis, ervaring, kijk op de wereld en persoonlijke voorkeur en precies daarom zijn foto’s zonder awards niet minder dan die met.

Ik zal altijd foto’s en verhalen maken die iets met mij doen en als door mijn kennis en blik die foto’s awards mogen winnen, dan ben ik daar best trots op en daarmee wil ik iedereen ook direct bedanken voor alle mooie momenten, voor jullie vertrouwen, gezelligheid en open harten!

Badass photographers, wpja, fpj, lsp, mywed

%d bloggers liken dit: