REVIEWS

Een geweldige herinnering om op terug te kijken.

GEEN STIJVE FOTO’S

Vriendelijk, gezellig en gewoon d’r zelf. Het maken van foto’s is heerlijk ontspannen. Geen stijve en nerveuze foto’s gewoon moment opnames van de momenten die je net niet verwacht en het mooist zijn. Super!

-Ilona

ZO PUUR!

Wat een toffe foto’s Karen, dank!
Zo puur! Helemaal kenmerkend voor jouw foto’s (en voor jou als persoon).

– Gerbrich & Vincent

IN ALLE RUST & MET GEVOEL VOOR HUMOR

Top fotografe. In alle rust en met gevoel voor humor hebben we een geweldige shoot gehad. Ik ben blij met de foto’s. Ze zijn prachtig en ik krijg van vele vrienden en kennissen ook spontaan hele positieve reacties op mijn nieuwe profiel foto. Als je iemand wilt voor een kwalitatieve fotoshoot raad ik absoluut Karen aan, ze is het zeker waard!

Veronique

DE FOTO’S STRALEN LIEFDE UIT


Super leuke shoot gehad ! Karen weet een super ontspannen sfeer neer te zetten. Je vergeet bijna dat ze continu foto’s aan het maken is .. De foto’s stralen liefde uit, precies zoals we wilden.. We zijn er super blij mee en kunnen haar echt aanbevelen!

Ilona & Jos

LIEF, SOCIAAL,
GRAPPIG & SPONTAAN

Voor een fotoshoot ben je bij Karen zeker op het juiste adres! Leuke fotograaf die ontzettend leuk omgaat met kinderen, ontspannen setting wat je terug ziet in de foto’s en een hele mooie serie foto’s. Door de ontspannen sfeer en creatieve ideeën van Karen, krijg je foto´s die net even anders zijn dan anders.

Peter

GEZELLIGE EN RELAXTE SHOOT!

Wat een PRACHTIGE foto’s !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zo Mooi had ik ze nooit verwacht! Nogmaals ontzettend bedankt voor de gezellige en relaxte fotoshoot.

– De mama van deze meid

GEEN POESPAS, GEWOON ECHT!

Wat een top fotograaf!! Je op je gemak laten voelen, de juiste echte emotie vastlegen en de kleuren gebruik zoals ze zijn. Geen poespas, gewoon echt! Prachtige beelden als eindresultaat. Dankjewel!

-Madame Laurine (www.madamelaurine.nl)

PRACHTIGE SFEER, HEEL PUUR

Enorm blij met onze foto’s van de Loveshoot. We hadden nog nooit zoiets gedaan en wisten niet wat we moesten verwachten, maar Karen heeft ons er super door heen geloodst! Prachtige sfeer foto’s, heel puur!

Inge & Erik

HEEL NATUURLIJK & PRACHTIGE FOTO’S
Ik had altijd al een loveshoot willen doen. Na heel wat zoeken vond ik Karen. Ik besloot onze shoot bij haar te boeken. Hier ben ik tot op de dag van vandaag nog steeds ontzettend blij mee. Karen heeft een vlotte babbel waardoor je snel op je gemak bent en dan krijg je erg natuurlijke en prachtige foto’s! Dankjewel Karen!

Désirée & Sievert

GRANDIOZE FOTO’S

Fantastische bollebuikenshoot gehad! Karen is direct een klik mee en lekker ls. Mijn virend die een beetje camera schuw is komt ook uit zijn schulp en het zijn eigenlijk allemaal grandioze foto’s geworden! Mooie belichting met de avondzon, erg dromering en romantisch. Verheug mij nu al op de newbornshoot!!

Laura & Dennie

Haar foto’s zijn mij heel dierbaar.

JE MERKT AAN ALLES DAT KAREN ONTZETTEND ERVAREN IS.

Wat zijn we blij met onze foto’s! En de ervaring van de fotosessie zelf was ook heel positief. We zijn niet zo van het poseren, maar dat was ook juist helemaal niet de bedoeling. Karen gaf ons goede aanwijzingen en we hebben ons totaal niet ongemakkelijk gevoeld. Integendeel, we hebben echt lol gehad. De ontspannen en leuke sfeer zie je goed terug in de foto’s. Ze weet op een leuke manier de aandacht van een baby of huisdier te trekken. Je merkt aan alles dat Karen ontzettend ervaren is, maar ook veel plezier heeft in haar werk. Voor de bijzondere momenten zullen we Karen absoluut opnieuw vragen en kunnen haar zeker aanbevelen.

– Gerwin & Bernice

%d bloggers liken dit: