TIPS & NIEUWS

Hoe overkom je ‘awkwardness’. 5 tips voor wanneer je cameraschuw bent.

Het is heel normaal om cameraschuw te zijn, we hebben allemaal onze onzekerheden (ik heb ook zo m’n momenten. M’n punt is dat natuurlijk dat het vaak ter sprake komt als we het hebben over gezins- en trouwfotografie. Dus is het tijd om het er even over te hebben. want je hoeft je dus oprechtMeer lezen over “Hoe overkom je ‘awkwardness’. 5 tips voor wanneer je cameraschuw bent.”

Vragen beantwoord, Day in the life

Misschien heb je de term “day in the life”, “Gezinsdocumentaire fotografie” of “Gezinsreportage” gehoord en ben je ge├»ntrigeerd, maar weet je niet echt wat het is. Vandaag ga ik wat van jullie vragen beantwoorden die mij het meest worden gesteld zijn. Wat is documentaire gezinsfotografie? Gezinsdocumentairefotografie (of gezinsreportages zoals ik ze noem) is een manierMeer lezen over “Vragen beantwoord, Day in the life”

Ode aan de winter

Ja! je Leest het goed! Niet in de zomer, niet in de lente of de herfst maar in de winter maar Karen ik wacht liever tot de lente weer begint. Neeeee! niet doen want de winter is prachtig! De wintertijd is aangebroken. De feestdagen zijn dan nu toch echt voorbij en het is tijd voor koudeMeer lezen over “Ode aan de winter”

%d bloggers liken dit: